středa 31. prosince 2014

Vítejte v roce 2015

Takhle Libuše jásá nad novými kousky
Ateliér Libuše děkuje za vaši přízeň v prvním roce svojí existence. Děkujeme, že si k nám nacházíte cestu, že jsme získaly věrné zákaznice. Také děkujeme vám všem, které jste protřídily skříně a rozloučily se se svými oblíbenými kousky, které už nenosíte. Oděvní renesance tak jen kvete... Co dodat?




Ateliér Libuše přeje všem lidem úspěšné vstoupení do roku 2015. Co to znamená konkrétně?

Nové začátky. Nové možnosti. Nové zkušenosti. Naše šance konat dobro. Šance tvořit a milovat. Naše šance začínat a opouštět nefungující modely uvažování. Naše šance na lásku a 
naději.... Naše šance žít lépe, v míru a harmonii. Pro někoho prázdné pojmy, pro řadu z nás je to otevřená cesta. Tak po ní kráčejme vždy s hlavou vzhůru. 

Na co se můžete naladit v roce 2015 v Ateliéru Libuše? Například bychom vás upozornili na pokračování kurzu šití, zahájení pravidelných tvůrčích dílniček pro děti a samozřejmě přehlídky. A řadu jedinečných modelů, které žádná jiná žena mít nebude. Proč?

Naše milovaná návrhářka Libuše totiž pracuje jinak, než ostatní švadlenky, designérky a salony. Nebudeme prozrazovat její tajemství, ale jen uvedeme, že využívá naplno dar, kterého se jí dostalo. Tvoří s vášní pro ženy všeho věku, všech tvarů, které respektuje, tedy odívá i ducha ženy, nikoliv pouze shluk číselných údajů... Že jste nic nedozvěděly? Tak přijďte, budeme se těšit...


'Těm, kteří jsou neustále oddáni láskyplné službě Mně, dávám poznání, které jim umožní ke Mně dospět.' 
Bhagavat-gíta, část Bohatství absolutního, sloka 10, str. 463






Žádné komentáře:

Okomentovat